Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 195 common:people_all_forms

Зустріч з чемпіонами

Date: 27 листопада 2018 о 11:21, Refreshed 7 грудня 2018 о 16:27
308 views

                                                                                               Фото тут

З метою популяризації і дотримання серед школярів здорового способу життя в ОЗ «Пустомитівська ЗОШ № 1 І – ІІІ ст.» впроваджено програму «Healthy Schools UA Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

         У рамках цієї програми в закладі відбулася зустріч з відомими спортсменами «Чемпіони серед нас». Ініціатором та організатором її проведення була заступник директора з навчально-виховної роботи Н.Вібла, яка і представила гостей. Керівник програми О.Кикоть коротко ознайомила присутніх  з її завданнями та напрямками.

           На зустріч до школярів прибули і цікаво спілкувалися з ними як ветерани спорту, так і діючі спортсмени, зокрема: майстер спорту  Міжнародного класу з веслування на каноє, срібний призер Чемпіонату світу і Європи 1963 року, дворазовий чемпіон СРСР, десятиразовий чемпіон України –  Роман Карбівник,  чемпіон Міжнародних змагань «Дружба 80», призер Стеуденських ігор, чемпіон Молодіжних ігор України, чемпіон світу на  човнах «Дракон» Роман Дмитришин, майстер спорту України на цих же човнах, чемпіон Європи 2017 – 2018 рр. у складі Національної збірної України, чемпіон України і кубку України та чемпіонату світу у складі клубу «Отаман» Юрій Дякун, 18 – річний Богдан Данилко, вихованець ДСЮШ «Надія» зі Щирця, майстер спорту України Міжнародного класу з кікбоксингу, тричі чемпіон України володар срібної медалі на чемпіонаті світу, що відбувався в Італії, та кікбоксер теж зі Щирця, чемпіон України серед дорослих Максим Мицько.

              З великою увагою учні слухали розповідь ветерана АТО Андрія Усача, який у 2014 році поїхав добровольцем у складі 80-ої окремої аеромобільної бригади на фронт, був важко поранений, пережив 14 операцій але продовжував займатися спортом, і у складі української збірної взяв участь у змаганнях зі стрільби з лука в «Іграх нескорених 2018» в австралійському Сіднеї, здобув золоту медаль та навіть спілкувався з принцом Гаррі, організатором цих змагань.

            Не менше захоплення викликала у школярів і зустріч з вихованкою Щирецької школи вільної боротьби, майстром спорту України Міжнародного класу, віце чемпіонкою Європи серед юніорок і віце – чемпіонкою ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор – 2018 у Буенос – Айресі Оксаною Чудик.

              Нікого не залишила байдужим розповідь  стернового драгонбота «Дракон» Юрія Дякуна про особливості змагань на 20- тимісних човнах «Дракон», яку він супроводжував демонструванням відео з чемпіонату Європи 2017 – 2018 рр. Його розповідь доповнив найстарший стерновий цього ж драгонбота Роман Дмитришин.

           

 

           Чемпіонів тепло вітав ансамбль учнів 4А класу піснею «А ми дівчата з України», а ройовий військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Максим Куза представив гостям команду - рій ім. Назара Пеприка, яка в попередньому складі неодноразово здобувала першість як у районних, так і в обласних змаганнях, а її керівник І.Брус розповів про участь рою у Всеукраїнському турі гри та в «Іграх нескорених».

              Щирі побажання учням щодо занять спортом пролунали як від відомих спортсменів, так і від начальника відділу освіти райдержадміністрації Т.Стахів, директора опорного закладу С.Мороза, секретаря Пустомитівської міської ради А.Жидачека.

              Школярі були переповнені яскравими враженнями, чутливими емоціями і гордістю за багату на чемпіонів рідну землю. У багатьох з них виникло бажання наслідувати їх приклад.
Comments:
Only authorized users can leave comments.