Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 195 common:people_all_forms

Волонтерський проєкт Українська дистанційна школа

Date: 27 червня 2022 о 20:39, Refreshed 27 червня 2022 о 20:55
217 views

Вчителі ліцею Волошин Г.І., Савчук О.Б., Митлович О.В. долучились до волонтерського проєкту Українська дистанційна школа.
Привітали із завершення навчання освітян заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко, ректор Львівської політехніки Юрій Бобало, директор департаменту освіти і науки ЛОВА Олег Паска, а також керівниця УДШ Маргарита Носкова та та вручили подяки за активну участь у роботі Української дистанційної школи, високий рівень організації освітнього процесу, підготовку дидактичних матеріалів для дистанційного навчання учнів.

Завершився унікальний волонтерський проєкт Українська дистанційна школа (УДШ). Упродовж 3,5 місяців вчителі з різних регіонів України надавали кваліфіковані освітні послуги учням 5-11 класів, які мали змогу в режимі онлайн, згідно з шкільною програмою, отримувати знання з історії, математики, української і англійської мови та інших шкільних предметів. Завдяки проєкту понад 3300 тисячі учнів змогли завершити навчальний рік.

Стартував проєкт 14 березня, а вже сьогодні, 23 червня – дійшов до завершення. З цієї нагоди у НУ «Львівська політехніка» відбулись урочистості.

«Українські учителі сьогодні – це друзі та соратники наших дітей, адже вони дбають про їхнє майбутнє навіть попри складні умови, з якими зіштовхнулися освітяни у час війни. Разом з тим, з перших днів війни освітянська спільнота стала активно волонтерити та допомагати внутрішньо переміщеним особам, забезпечуючи їх усім необхідним. Важливо, що серед наших військовослужбовців є багато освітян, у тому числі зі Львівщини, які, тримаючи зброю в руках на передових позиціях, продовжують навчати своїх учнів та студентів. Вони є гідним прикладом високоінтелектуальних та високоморальних людей. Сила української нації – у єдності, тому перемога нашого волелюбного народу над окупантами буде зовсім скоро!», – наголосив Іван Собко.

За увесь період вчителювали в УДШ близько 120 педагогів. За вагомий внесок у розвиток української освіти у час війни та волонтерську працю в дистанційній школі усіх відзначили почесними грамотами та подяками.

Ініціатива Української дистанційної школи належить Департаменту освіти у науки Львівської ОВА, який спільно з Центром інноваційних освітніх технологій НУ «Львівська політехніка» започаткував школу, аналогів якої в Україні нема.

Учнями школи стали діти, які не мали можливості продовжити навчання за основним місцем реєстрації, наприклад, виїхали за кордон у зв’язку з воєнним станом або перебувають в областях України, які постраждали від бойових дій (де зруйновані або не працюють заклади освіти). 

На навчання в УДШ зареєструвалися 3332 дитини, з них 500-700 щодня долучалися до навчання. Усі вони територіально перебували у різних областях: Львівщина, Київщина, Харківщина, Донеччина та Луганщина, а також за кордоном. 
 

Джерело: https://www.loda.gov.ua/news/32643?fbclid=IwAR0AxFn5m8say8fOgHgfUZynRz2mYg9IDqsQreW7og75bRqQV2QZpLfkxsI

Comments:
Only authorized users can leave comments.